Szampański Bal Sylwestrowy w cenie 289 PLN* za osobę
31.12.2014 r. | godzina 20:00 | Hotel Orbis Posejdon Gdańsk
Oferta obejmuje
bufet ciepłych i zimnych dań
napoje alkoholowe: 1/2 butelki wina musującego, 125 ml wódki Bols/osoba
napoje bezalkoholowe: napoje ciepłe - kawa/herbata,
napoje zimne - 2 wody mineralne 0,33l (gazowana/niegazowana), napój owocowy - 200ml/osoba
dodatkowo 20% rabatu na napoje alkoholowe i bezalkoholowe nie zawarte w cenie balu
profesjonalna oprawa muzyczna - DJ
Serdecznie zapraszamy do spędzenia tego wyjątkowego wieczoru razem z nami. Gwarantujemy niezapomnianą zabawę w klimacie gorących rytmów przy kulinarnych rarytasach przygotowanych przez naszego Szefa Kuchni.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy wiele atrakcji, profesjonale show taneczne,liczne konkursy z cennymi nagrodami oraz inne niespodzianki, które rozbawią i zaskoczą.
*Cena z podatkiem VAT, oferta obowiązuje do 15.11.2014 r.
Po 15.11.2014 r. bilety w cenie 299 PLN/osoba. Pełna przedpłata bez możliwości zwrotu.
Na początek szampańskiej zabawy
polędwica wieprzowa faszerowana musem drobiowo-truflowym serwowana na delikatnym sosie ravigotte
Zupy
krem porowo-mięsny zaciągnięty serkami topionymi
polewka chrzanowa z kawałkami białej kiełbasy
Dania serwowane na gorąco
sate z dorsza w otoczce czarnego i białego sezamu
kąski drobiowe w otoczce ciasta kataifi z sosem ostro-kwaśnym
sakiewki z karkówki faszerowane warzywami na sosie grzybowym
cząstki ziemniaków z rozmarynem i oliwą z oliwek
pilaw ryżowy z kukurydzą i warzywami
sałatka Colesław według oryginalnej receptury
Dania serwowane na zimno
terrina rybna z kawiorem
marynowany śledź z kawałkami moreli i hiszpańskiej cebuli
terrina drobiowa z kurczaka z pietruszką i czerwonym pieprzem
szynka pachnąca jałowcem i tymiankiem z domowej wędzarni
wieprzowina w aromacie ziół pieczona w niskiej temperaturze
klasyczny pasztet z sosem cumberland
drobiowa galaretka serwowana z cząstką cytryny
bukiet sałat z płatkami polędwicy łososiowej i struganego parmezanu
sałatka z oliwkami marynowanymi w peperoncino
sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
trufle serowe z dodatkami
Dodatki
pieczywo żytnio-pszenne
masła smakowe
marynaty
zimne sosy
Danie serwowane po północy
schab pieczony w całości w otoczce ciasta francuskiego z sosem pieprzowym
Desery
musy owocowe z kawałkami gorzkiej i białej czekolady
fondue czekoladowe z klasycznymi dodatkami
choinka z faworków oprószona cukrem pudrem i polana miodem z bakaliami
trójniak klasycznych ciast: sernik, makowiec, piernik
Pokój 2-osobowy ze śniadaniem i wstępem na basen dla Gości uczestniczących w Balu w cenie specjalnej: 180 PLN/doba
bufet ciepłych i zimnych dań
napoje alkoholowe: 1/2 butelki wina musującego, 125 ml wódki Bols/osoba
napoje bezalkoholowe: napoje ciepłe - kawa/herbata,
napoje zimne - 2 wody mineralne 0,33l (gazowana/niegazowana), napój owocowy - 200ml/osoba
dodatkowo 20% rabatu na napoje alkoholowe i bezalkoholowe nie zawarte w cenie balu
profesjonalna oprawa muzyczna - DJ
Serdecznie zapraszamy do spędzenia tego wyjątkowego wieczoru razem z nami. Gwarantujemy niezapomnianą zabawę w klimacie gorących rytmów przy kulinarnych rarytasach przygotowanych przez naszego Szefa Kuchni.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy wiele atrakcji, profesjonale show taneczne,liczne konkursy z cennymi nagrodami oraz inne niespodzianki, które rozbawią i zaskoczą.
*Cena z podatkiem VAT, oferta obowiązuje do 15.11.2014 r.
Po 15.11.2014 r. bilety w cenie 299 PLN/osoba. Pełna przedpłata bez możliwości zwrotu.
Na początek szampańskiej zabawy
polędwica wieprzowa faszerowana musem drobiowo-truflowym serwowana na delikatnym sosie ravigotte
Zupy
krem porowo-mięsny zaciągnięty serkami topionymi
polewka chrzanowa z kawałkami białej kiełbasy
Dania serwowane na gorąco
sate z dorsza w otoczce czarnego i białego sezamu
kąski drobiowe w otoczce ciasta kataifi z sosem ostro-kwaśnym
sakiewki z karkówki faszerowane warzywami na sosie grzybowym
cząstki ziemniaków z rozmarynem i oliwą z oliwek
pilaw ryżowy z kukurydzą i warzywami
sałatka Colesław według oryginalnej receptury
Dania serwowane na zimno
terrina rybna z kawiorem
marynowany śledź z kawałkami moreli i hiszpańskiej cebuli
terrina drobiowa z kurczaka z pietruszką i czerwonym pieprzem
szynka pachnąca jałowcem i tymiankiem z domowej wędzarni
wieprzowina w aromacie ziół pieczona w niskiej temperaturze
klasyczny pasztet z sosem cumberland
drobiowa galaretka serwowana z cząstką cytryny
bukiet sałat z płatkami polędwicy łososiowej i struganego parmezanu
sałatka z oliwkami marynowanymi w peperoncino
sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
trufle serowe z dodatkami
Dodatki
pieczywo żytnio-pszenne
masła smakowe
marynaty
zimne sosy
Danie serwowane po północy
schab pieczony w całości w otoczce ciasta francuskiego z sosem pieprzowym
Desery
musy owocowe z kawałkami gorzkiej i białej czekolady
fondue czekoladowe z klasycznymi dodatkami
choinka z faworków oprószona cukrem pudrem i polana miodem z bakaliami
trójniak klasycznych ciast: sernik, makowiec, piernik
Pokój 2-osobowy ze śniadaniem i wstępem na basen dla Gości uczestniczących w Balu w cenie specjalnej: 180 PLN/doba