SYLWESTER 2015 w Hotelu Nadmorskim**** w Gdyni
WENECJA-DUBROWNIK-BARCELONA-CASABLANCA-MADERA-LIZBONA-LONDYN-GDYNIA
W Sylwestrowej eskapadzie wokół Europy zaserwujemy:
- wykwintne specjały kuchni śródziemnomorskiej i regionalnej,
- porywające do tańca przeboje światowej muzyki rozrywkowej,
- nielimitowane OPEN BARY z szampanem Moët & Chandon,
- wiele miłych niespodzianek i zabawnych konkursów.
Aby wyruszyć w ten aromatyczny, pełen wrażeń i emocji "rejs" wystarczy nabyć KARTĘ POKŁADOWA wybraną spośród dwóch dostępnych wariantów*:
SUN-DECK - 620 zł / os.* - zaokrętowanie w "kajucie" dwuosobowej, Sylwestrowy Raut, kolacja w formie serwowanej, bufety i open bary bez limitu, Noworoczny Brunch, miejsce parkingowe w garażu podziemnym.
PROMENADA-DECK - 450 zł / os.* - Sylwestrowy Raut, kolacja w formie serwowanej, Bufety i open bary bez limitu.
*Jeśli przekonacie znajomych do wspólnego spędzenia Sylwestrowej Nocy
zaproponujemy ATRAKCYJNE ZNIŻKI.
MENU:
UROCZYSTA KOLACJA KAPITAŃSKA:
Aperitif powitalny: Tupot białych mew
Przystawka: Sandacz z homarcami z sosem aioli, musem z pieczonej papryki i chorizo
Zupa: Krem z karczochów z gorgonzolą i ciastkiem serrano
Danie główne: Długo duszona cielęcina w sosie madera na purée z palonego pasternaka z grillowaną polentą z bekonem i grzybowym krokietem
Deser: Pomarańczowy sernik mascarpone z białą czekoladą, chałwą i truflą
Do dyspozycji - OPEN BARY bez limitu:
Whisky Ballantine's, Whiskey Jack Daniel's, Wódka Wyborowa, Brandy Stock 84 V.S.O.P, Tequilla Sierra Silver, Martini Dry, Martini Bianco, Campari, Rum Bacardi, Gin Seagram's, Piwo Kasztelan, Wino białe, Wino czerwone.
Soki owocowe oraz napoje gazowane, kawa / herbata, woda gazowana / niegazowana.
Podczas "rejsu" zawijamy do KULINARNYCH PORTÓW bogatych w smaki i aromaty:
bufet WENECJA:
Carpaccio wołowe z grzybami, anchovies i jogurtem
Gnocchi ze szpinakiem, czosnkiem i pomidorami
Sałatka z miodowego melona, świeżej figi i szynki parmeńskiej z dresingiem balsamicznym
bufet DUBROWNIK:
Sałatka z koziego sera, grillowanych karczochów, cukinii i kaparów z kremem cytrynowym
Filet z pulardy z szałwią , parmezanem i musztardą Dijon
Zapiekanka z bakłażanów, pomidorów i bałkańskiego sera z ziołami prowansalskimi
bufet BARCELONA:
Gazpacho z marynowanymi krewetkami
Grillowane kalmary z ananasami i szpinakiem
Pieczony udziec wieprzowy z kiszonymi cytrynami i miodem z kasztanami
Krem kataloński z mandarynkami
bufet CASABLANCA:
Sałatka z pieczonego rostbefu, kaszy kus-kus, suszonych owoców i mięty
Pieczona jagnięcina z kminem, czosnkiem i kolendrą
Pudding pomarańczowy z kardamonem
bufet MADERA:
Wędzona polędwiczka z sosem z tuńczyka, chili i oliwek
Małże w białym winie z czosnkiem, chili i selerem naciowym
Wołowina duszona w winie madera i korzennych przyprawach
bufet LIZBONA:
Flaczki z pikantną kiełbasą i fasolą
Mus z gęsiej wątróbki z imbirem i karmelem z porto
Ceviche z dorsza z cytrusami i zielonym groszkiem
Tarta bananowa z kajmakiem
bufet LONDYN:
Angielska zupa z ogonów wołowych
Łosoś w sosie rakowym z szalotkami i estragonem
Brownie czekoladowe z orzechami i malinami
bufet GDYNIA:
Tatar ze śledzia bałtyckiego z jabłkiem i musem z kiszonych ogórków
Kaczka z bakaliami i pieczonymi burakami z majerankiem
"WYPŁYWAMY" 31.12.2015 o 20:00