Przywitaj Nowy Rok w weneckim stylu!
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
Zapraszamy Państwa na Sylwester w stylu weneckim w 2 klimatycznych salach.
Zabierzemy Państwa w muzyczną podróż w rytm dawnych i nowych szlagierów do urokliwej Wenecji - romantycznego miasta zakochanych.
Po drodze odwiedzimy wyspy atrakcji z głównym portem - konkursem na najlepszy strój zainspirowany weneckim karnawałem, za który nagrodą będzie serwis obiadowy Villa Italia z kolekcji Venice na 6 osób.
Przygotowane na tę noc wykwintne menu włoskie zadowoli najbardziej wymagających smakoszy.
Sylwestrowe Menu - Sala Admiralska
Na powitanie lampka wina musującego
ok. godz. 20.00
zupa - krem toskański
danie główne - filetto di maiale alla griglia z sosem kurkowym, serwowana na puree z zielonego groszku z dodatkiem tapinamburu, crostini oraz surówki sezonowe
ok. godz. 23.00
deser - tort tiramisu
ok. godz. 1:00 w nocy
danie na ciepło - tricolore pasta
ok. godz. 3:00 w nocy
zupa - zuppo di cipolle
Zakąski serwowane w postaci stołu szwedzkiego:
ptysie nadziewane pasztetem z gęsi
polędwiczki nadziane żurawiną i orzechami nerkowca
roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami, oliwkami i mozarellą
łosoś marynowany na sałatach z limonką
terina z łososiem i zielonym pieprzem
pieczony pstrąg na sosie Romulude
dechy serowe z winogronami, melonem i ananasem
rolada ze szpinaku z wędzoną riccottą
tarta z leśnymi grzybami
tarta ze szpinakiem i kozim serem
foie gras na pietruszkowym gelee
weneckie polpette z indyka w sezamie
caprese we włoskich barwach
tuńczyk w conchiglioni
tortille
Napoje: kawa, herbata, napoje zimne, soki, woda - bez ograniczeń
Alkohol:
0,5 litra wódki oraz 0,75 litra wina musującego na parę, wino białe i czerwone - bez ograniczeń
Sylwestrowe Menu - Sala Kapitańska
Na powitanie lampka wina musującego
ok. godz. 20.00
zupa - krem toskański
danie główne - filetto di maiale alla griglia z sosem kurkowym, serwowana na puree z zielonego groszku z dodatkiem tapinamburu, crostini oraz surówki sezonowe
ok. godz. 23.00
deser - tort tiramisu
ok. godz. 1:00 w nocy
danie na ciepło - tricolore pasta
Zakąski serwowane w postaci stołu szwedzkiego:
ptysie nadziewane pasztetem z gęsi
polędwiczki nadziane żurawiną i orzechami nerkowca
roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami, oliwkami i mozarellą
łosoś marynowany na sałatach z limonką
pieczony pstrąg na sosie Romulude
dechy serowe z winogronami, melonem i ananasem
tarta ze szpinakiem i kozim serem
foie gras na pietruszkowym gelee
weneckie polpette z indyka w sezamie
caprese we włoskich barwach
tuńczyk w conchiglioni
tortille
Napoje: kawa, herbata, napoje zimne, soki, woda - bez ograniczeń
Alkohol:
0,5 litra wódki oraz 0,75 litra wina musującego na parę, wino białe i czerwone - bez ograniczeń
Wstępne rezerwacje pod nr tel 58-620-06-48
Zakup biletów: w restauracji
Zapraszamy!
Zabierzemy Państwa w muzyczną podróż w rytm dawnych i nowych szlagierów do urokliwej Wenecji - romantycznego miasta zakochanych.
Po drodze odwiedzimy wyspy atrakcji z głównym portem - konkursem na najlepszy strój zainspirowany weneckim karnawałem, za który nagrodą będzie serwis obiadowy Villa Italia z kolekcji Venice na 6 osób.
Przygotowane na tę noc wykwintne menu włoskie zadowoli najbardziej wymagających smakoszy.
Sylwestrowe Menu - Sala Admiralska
Na powitanie lampka wina musującego
ok. godz. 20.00
zupa - krem toskański
danie główne - filetto di maiale alla griglia z sosem kurkowym, serwowana na puree z zielonego groszku z dodatkiem tapinamburu, crostini oraz surówki sezonowe
ok. godz. 23.00
deser - tort tiramisu
ok. godz. 1:00 w nocy
danie na ciepło - tricolore pasta
ok. godz. 3:00 w nocy
zupa - zuppo di cipolle
Zakąski serwowane w postaci stołu szwedzkiego:
ptysie nadziewane pasztetem z gęsi
polędwiczki nadziane żurawiną i orzechami nerkowca
roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami, oliwkami i mozarellą
łosoś marynowany na sałatach z limonką
terina z łososiem i zielonym pieprzem
pieczony pstrąg na sosie Romulude
dechy serowe z winogronami, melonem i ananasem
rolada ze szpinaku z wędzoną riccottą
tarta z leśnymi grzybami
tarta ze szpinakiem i kozim serem
foie gras na pietruszkowym gelee
weneckie polpette z indyka w sezamie
caprese we włoskich barwach
tuńczyk w conchiglioni
tortille
Napoje: kawa, herbata, napoje zimne, soki, woda - bez ograniczeń
Alkohol:
0,5 litra wódki oraz 0,75 litra wina musującego na parę, wino białe i czerwone - bez ograniczeń
Sylwestrowe Menu - Sala Kapitańska
Na powitanie lampka wina musującego
ok. godz. 20.00
zupa - krem toskański
danie główne - filetto di maiale alla griglia z sosem kurkowym, serwowana na puree z zielonego groszku z dodatkiem tapinamburu, crostini oraz surówki sezonowe
ok. godz. 23.00
deser - tort tiramisu
ok. godz. 1:00 w nocy
danie na ciepło - tricolore pasta
Zakąski serwowane w postaci stołu szwedzkiego:
ptysie nadziewane pasztetem z gęsi
polędwiczki nadziane żurawiną i orzechami nerkowca
roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami, oliwkami i mozarellą
łosoś marynowany na sałatach z limonką
pieczony pstrąg na sosie Romulude
dechy serowe z winogronami, melonem i ananasem
tarta ze szpinakiem i kozim serem
foie gras na pietruszkowym gelee
weneckie polpette z indyka w sezamie
caprese we włoskich barwach
tuńczyk w conchiglioni
tortille
Napoje: kawa, herbata, napoje zimne, soki, woda - bez ograniczeń
Alkohol:
0,5 litra wódki oraz 0,75 litra wina musującego na parę, wino białe i czerwone - bez ograniczeń
Wstępne rezerwacje pod nr tel 58-620-06-48
Zakup biletów: w restauracji
Zapraszamy!