Zatoka Sztuki serdecznie zaprasza na niezwykłą ucztę , którą przygotował Szef kuchni Sebastian Cichy wraz z zespołem:
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Dla Państwa zagra sławne kawałki jazzowe Trio w składzie:
Katarzyna Lins- absolwentka Akademii Muzycznej, wokalistka,
Kuba Ostrowski - wszechstronnie wykształcony pianista,
Tomasz Chyła - skrzypek i dyrygent.
W przerwach dla naszych gości muzyczną oprawą zajmie się Dj.
Dress kod
Dress kod
Menu
Kieliszek Prosecco
Bufet Zimny od początku balu sylwestrowego 21:00
Płatki rostbefu pieczonego po angielsku z musem z owoców leśnych
Kolorowa terrina z łososia i sandacza
Kompozycja wykwintnych wędzonych pasztetów staropolskich z marynatami z domowej spiżarni
Karczochy, pomidory suszone parmezanem z rukolą w szynce parmeńskiej otulone
Trio śledzi w kolorowych odsłonach
Pieczona rolada z peklowanego boczku podana z musem żurawinowym
Sałaty:
Azjatycka - z jaśminowego ryżu, kurczaka gotowanego w kokosowym mleku z dodatkiem świeżej papryki z sosem sezamowym
Sycylijska - z tęczowego makaronu z mozzarellą, suszonymi pomidorami i kaparami obficie skropiona sokiem z limonki
Grecka - mix chrupiących sałat z kozim serem, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą i oliwkami
Świeże pieczywo, dipy w różnych smakach, masło ziołowe.
Kolacja serwowana
Zakąska zimna
Płatki grillowanego tuńczyka błękitno-płetwowego przełożone tatarem z egzotycznego avocado
Sorbet bazyliowo-limonkowy z lekką nutą aksamitnej czekolady
Przekąska ciepła
Wyborny mus z podwędzanej perliczki podany z kiełkami słonecznika i dipem chrzanowym na gorącej grzance
Zupa
z kukurydzy z chipsami chorizo
Danie główne do wyboru
Pieczony schab z prosięcia marynowany w Brunello di Montalccino i ziołach prowanslaskich podany z gnocchi na Carpaccio z marynowanych buraków z sosem truflowym
Lub
Karmazyn atlantycki duszony w Pinot Grigio podany na jaśminowym ryżu i gruszkowym chutney
Deser
Sylwestrowy duet z czekolady i orzechów leśnych w sosie waniliowo-cynamonowym
Bufet zimny i gorący po północy
Płatki rostbefu pieczonego po angielsku z musem z owoców leśnych
Kolorowa terrina z łososia i sandacza
Kompozycja wykwintnych wędzonych pasztetów staropolskich z marynatami z domowej spiżarni
Karczochy, pomidory suszone parmezanem z rukolą w szynce parmeńskiej otulone
Trio śledzi w kolorowych odsłonach
Pieczona rolada z peklowanego boczku podana z musem żurawinowym
Sałaty:
Azjatycka - z jaśminowego ryżu, kurczaka gotowanego w kokosowym mleku z dodatkiem świeżej papryki z sosem sezamowym
Sycylijska - z tęczowego makaronu z mozzarellą, suszonymi pomidorami i kaparami obficie skropiona sokiem z limonki
Grecka - mix chrupiących sałat z kozim serem, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą i oliwkami
Świeże pieczywo, dipy w różnych smakach, masło ziołowe.
Zupa porowa z dodatkiem imbiru i listkami wędzonej szynki
Duet fankfurterki i pieczonego boczku
Fileciki z kurczęcia otulone złocistymi płatkami kukurydzy i sezamu
Zapiekane warzywa pod pomidorami i parmezanem
Ziemniak faszerowany złocistą cebulką i leśnymi grzybami
Na Parę:
Butelka wódki 0,5 l lub wina (prosimy o informację w chwili rezerwacji)
Butelka Prosecco
1 L soku
Sylwester z noclegiem
Wszystkie rezydencje wyróżnia wysoki standard wyposażenia i nowoczesny styl wystroju.
Zapraszamy do zaznajomienia się z naszą ofertą
Pobyt 29-01.12.2013
- 3 noclegi
- 3 śniadania
- pyszna niespodzianka w pokoju
- bal sylwestrowy
- pokaz sztucznych ogni
- masaż dla dwojga prosimy o rezerwację
- serwowany brunch w pierwszy dzień nowego roku
- dla imprezowiczów wejście do Dream Clubu gratis (oprócz sylwestra)
Rezerwacja:
Paweł Klejbor
661-610-200
58/345-30-30