Restauracja Kapitan Cook ma zaszczyt zaprosić na Kapitański Bal Sylwestrowy 2016/2017
Nasz Szef kuchni zadba o Państwa podniebienia wykwintnym i wyszukanym menu a całość uzupełni odpowiednio przygotowany repertuar muzyczny. To ważna i nieodłączna część każdego balu. U nas jak co roku zagra profesjonalista i pasjonat muzyki Dj Damian, który buduje nastrój z każdym kolejnym utworem . Na parkiecie zagoszczą taneczne przeboje wszechczasów, od rock'n'rolla, przez disco lat '70, lekkie i przyjemne lata '80 oraz wybrane hity z kolejnych dekad. Wybory króla i królowej Balu.
MENU
Wykwintna kolacja serwowana na ciepło
Bulion z kaczki z kołdunami
Danie główne:
Sztufada z dzika w sosie borowikowym
Kasza gryczana prażona z bekonem i cebulą
Surówka z buraków czerwonych
Zakąski zimne podane do stołu:
Mięsiwa marynowane dębowym dymem z naszej wędzarni
Sery oraz rozmaite sery pleśniowe
Tartinki z wędzoną pastą szefa kuchni po staropolsku
Roladki z łososiem wędzonym
Delikatny serek bazyliowy w otoczce ze świeżego ogórka
Rolowany bekon z akompaniamentem rodzynek
Kurczak pieczony ze szpinakiem i orzechową skórką
Jajka w sosie tatarskim
Sałatka z kurczakiem i ryżem w towarzystwie ananasa
Smalec, ogórki, pieczywo
Szwedzki bufet:
Owoce, owoce tropikalne
Ciasto: sernik,szarlotka
Ciasteczka koktajlowe
Napoje:
Soki owocowe, napoje,woda, kawa, herbata /bez ograniczeń
Alkohol:Wódka Luksusowa 250 ml/ os
O północy butelka wina musującego 0,7 l/ 4 os
Restauracja wyraża zgodę na przyniesienie własnego alkoholu
Koszt: 229 pln/os, Start: 20.30
Kontakt:
tel: 058 667 70 00
email:tawerna@kapitancook.pl
Nasz Szef kuchni zadba o Państwa podniebienia wykwintnym i wyszukanym menu a całość uzupełni odpowiednio przygotowany repertuar muzyczny. To ważna i nieodłączna część każdego balu. U nas jak co roku zagra profesjonalista i pasjonat muzyki Dj Damian, który buduje nastrój z każdym kolejnym utworem . Na parkiecie zagoszczą taneczne przeboje wszechczasów, od rock'n'rolla, przez disco lat '70, lekkie i przyjemne lata '80 oraz wybrane hity z kolejnych dekad. Wybory króla i królowej Balu.
MENU
Wykwintna kolacja serwowana na ciepło
Bulion z kaczki z kołdunami
Danie główne:
Sztufada z dzika w sosie borowikowym
Kasza gryczana prażona z bekonem i cebulą
Surówka z buraków czerwonych
Zakąski zimne podane do stołu:
Mięsiwa marynowane dębowym dymem z naszej wędzarni
Sery oraz rozmaite sery pleśniowe
Tartinki z wędzoną pastą szefa kuchni po staropolsku
Roladki z łososiem wędzonym
Delikatny serek bazyliowy w otoczce ze świeżego ogórka
Rolowany bekon z akompaniamentem rodzynek
Kurczak pieczony ze szpinakiem i orzechową skórką
Jajka w sosie tatarskim
Sałatka z kurczakiem i ryżem w towarzystwie ananasa
Smalec, ogórki, pieczywo
Szwedzki bufet:
Owoce, owoce tropikalne
Ciasto: sernik,szarlotka
Ciasteczka koktajlowe
Napoje:
Soki owocowe, napoje,woda, kawa, herbata /bez ograniczeń
Alkohol:Wódka Luksusowa 250 ml/ os
O północy butelka wina musującego 0,7 l/ 4 os
Restauracja wyraża zgodę na przyniesienie własnego alkoholu
Koszt: 229 pln/os, Start: 20.30
Kontakt:
tel: 058 667 70 00
email:tawerna@kapitancook.pl