Serdecznie zapraszamy Państwa na Sylwester wraz z Hotelem Grand Cru!
Naszym gościom oferujemy:
* Specjalne menu dostępne tylko w ten wyjątkowy dzień
* Wspaniałą atmosferę restauracji położonej we wnętrzach winiarni
* Profesjonalną obsługę dbającą o dobór dań oraz win
* Wystrzałowe i oryginalne drinki noworoczne
Specjalnie na tę okazję czas naszym gościom będzie umilać muzyka na żywo.
Dla naszych gości w tym dniu oferujemy:
ZESTAW "WYBUCHOWA FAJERWERKA"
PRZYSTAWKA
Ciasto z gorzkiej czekolady przekładane musem z koziego sera dekorowane pianką pomarańczową
ZUPA
Krem ze smażonych pomidorów malinowych dekorowany bazyliowym kremem
DANIE GŁÓWNE
Pieczona dorada faszerowana topenadą z czarnych oliwek na słodko-pikantnej potrawce z kolorowych papryk i zielonej soczewicy z kurkami
DESER
Tagliatelle z zielonej herbaty w sosie czekoladowym z papryczkami chili
Kawa lub herbata
Lampka wina musującego
CENA ZESTAWU: 130 ZŁ/ OSOBA
ZESTAW "OWOCNY ROK"
PRZYSTAWKA
Suflet z czarnej fasoli z dodatkiem włoskiej panczetty i suszonej żurawiny
ZUPA
Zupa krem z dorsza i kałamarnic ala capucino dekorowana chipsami z gruszki
DANIE GŁÓWNE
Cielęca saltimbocca w sosie orzechowym na polente z suszonymi pomidorami i zielonym pieprzem z dodatkiem kalafiora romanesco duszonego w maśle
DESER
Gorzkie tiramissu z czarną czekoladą z dodatkiem kawioru z białej czekolady i sosu ze storczyka
Kawa lub herbata
Lampka wina musującego
CENA ZESTAWU: 170 ZŁ/ OSOBA
Serdecznie zapraszamy!!!
Naszym gościom oferujemy:
* Specjalne menu dostępne tylko w ten wyjątkowy dzień
* Wspaniałą atmosferę restauracji położonej we wnętrzach winiarni
* Profesjonalną obsługę dbającą o dobór dań oraz win
* Wystrzałowe i oryginalne drinki noworoczne
Specjalnie na tę okazję czas naszym gościom będzie umilać muzyka na żywo.
Dla naszych gości w tym dniu oferujemy:
ZESTAW "WYBUCHOWA FAJERWERKA"
PRZYSTAWKA
Ciasto z gorzkiej czekolady przekładane musem z koziego sera dekorowane pianką pomarańczową
ZUPA
Krem ze smażonych pomidorów malinowych dekorowany bazyliowym kremem
DANIE GŁÓWNE
Pieczona dorada faszerowana topenadą z czarnych oliwek na słodko-pikantnej potrawce z kolorowych papryk i zielonej soczewicy z kurkami
DESER
Tagliatelle z zielonej herbaty w sosie czekoladowym z papryczkami chili
Kawa lub herbata
Lampka wina musującego
CENA ZESTAWU: 130 ZŁ/ OSOBA
ZESTAW "OWOCNY ROK"
PRZYSTAWKA
Suflet z czarnej fasoli z dodatkiem włoskiej panczetty i suszonej żurawiny
ZUPA
Zupa krem z dorsza i kałamarnic ala capucino dekorowana chipsami z gruszki
DANIE GŁÓWNE
Cielęca saltimbocca w sosie orzechowym na polente z suszonymi pomidorami i zielonym pieprzem z dodatkiem kalafiora romanesco duszonego w maśle
DESER
Gorzkie tiramissu z czarną czekoladą z dodatkiem kawioru z białej czekolady i sosu ze storczyka
Kawa lub herbata
Lampka wina musującego
CENA ZESTAWU: 170 ZŁ/ OSOBA
Serdecznie zapraszamy!!!