Zapraszamy na wyjątkową noc sylwestrową, pełną blasku, srebrzących się świateł, wykwintnych potraw i światowej sławy przebojów z najwspanialszych scen świata. Będzie stylowo, pięknie, wyszukanie i błyszcząco - po prostu Glamour...
W ofercie:
Wykwintna kolacja serwowana
Bufet od godz. 22.00
Open bar alkoholi i napoi
Oprawa muzyczna - DJ
Cena: 460 zł / osoba
Menu
Amuse bouche:
Niespodzianka Szefa Kuchni
Zupa:
Kremowa zupa z dyni z miso i kolendrą, podana z chrupką grzanką żytnią
Danie główne:
Wykwintny comber z sarny ze smażoną na maśle skorzonerą, kurkami sautè i sosem z wina Madera
Lub
Delikatny filet piotrosza z kawiorem z bakłażana i oliwą z awokado
Deser:
Zimny fondant czekoladowy w ekstrawaganckim połączeniu ze słonym sosem karmelowym i prażonymi orzechami laskowymi
Open bar:
Wino białe i czerwone * Wódka * Piwo * Whisky * Gin * Martini * Napoje bezalkoholowe i gorące
*************
Kieliszek wina musującego Cava o północy
Bufet od godz. 22.00:
Przekąski:
Rolada z sandacza z musem krewetkowo - koperkowym
Terina z łososia z perłowymi glonami
Mus z brokuła z orzechami nerkowca
Marynowana ośmiornica w czerwonym winie
Marynowany w soli morskiej i musztardzie rozbef wołowy z pudrem z oliwy truflowej
Faszerowana Pularda z sosem Chaud Froid
Terina z dzika z jałowcową nutą i korzenną gruszką
Wybór mięs pieczystych z marynatami
Sałatka z kremowego koziego sera, gruszki i szynki parmeńskiej
Sałatka z ziołowego kurczaka z miętą i limonką
Sałatka z karmelizowanych buraków i marchwii z sosem Salsa Verde
Dania gorące:
Pieczony dorsz ze szpinakiem i sosem curry
Pieczone uda kacze z sosem Porto
Roladki wieprzowe z szałwią i suszonymi na słońcu pomidorami
Casserole z ziemniaków z serem Cheddar
Bukiet warzyw sezonowych
Desery:
Wybór musów owocowych
Kruche mini tarty z owocami
Koktajlowe ciasteczka z kremem czekoladowym
Baklava -ciasto z orzeszkami i miodem