MENU
-Zupa
Zupa ziemniaczana z pieczoną polędwiczką
-Danie główne
Pieczeń z piersi gęsi w sosie żurawinowo winnym z kapustą włoską,
zapiekanym puree ziemniaczanym i konfiturą z czerwonej cebuli
-Bufet kawowo deserowy
Kawa i herbata bez ograniczeń
Sernik i szarlotka z sosem owocowym
-Półmiski zimne serwowane do stołu
Mus z sandacza z bakaliami, karkówka szpikowana czosnkiem, domowy pasztet,
terrina z szynki z morelami i pistacjami, galantyna z kaczki
Tatar ze śledzia
-Sałatki serwowane w bufecie
Sałatka z gruszką, serem lazur,
prażonym słonecznikiem i sosem miodowo musztardowym
Kolorowa sałatka makaronowa z mozzarellą, kukurydzą i selerem naciowym.
-Bufet gorący
Cannelloni faszerowane szpinakiem i twarogiem w sosie śmietanowym
Zapiekanka pasterza z ziemniakami
Faszerowane skrzydełka z kurczaka
Glazurowana marchewka z tymiankiem i czosnkiem
Zapiekanka ziemniaczana
-Open bar (w cenie menu)
Wódka czysta
Whisky
Wino białe
Wino czerwone
Wermuth
Gin
Wino musujące
Woda mineralna
Napoje owocowe
Napoje gazowane