Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
jedyne w swoim rodzaju MISTRZOSTWA EUROPY W DOBREJ ZABAWIE.
Zapraszamy wszystkich fanów dobrej ZABAWY, dobrej KUCHNI, dobrej MUZYKI - to wszystko BEZ LIMITÓW będzie dostępne, grane i serwowane do białego rana.
SYLWESTROWE MISTRZOSTWO EUROPY będzie można przeżyć w trzech dyscyplinach:
MUZYCZNY MARATON SYLWESTROWY, czyli hity i przeboje powszechnie znanych zespołów i wykonawców z całej Europy
KULINARNY SKOK WZWYŻ, czyli najlepsze dania i potrawy kuchni europejskiej
TRUNKOWE PODNOSZENIE CIĘŻARÓW, czyli najpopularniejsi reprezentanci winnic, destylarni i gorzelni z całej Europy
UWAGA: Wszystkie dyscypliny zostaną "rozegrane" w kategorii OPEN!!!
MENU:
ROZGRZEWKA:
Aperitif powitalny dla Pań: Martini Italiano (Włochy).
Aperitif powitalny dla Panów: White Russian (Rosja).
W KULINARNYM SKOKU WZWYŻ wystąpią reprezentanci:
PRZYSTAWKA: Połączone siły skandynawskie - Marynowany łosoś gravlax z sałatką z krewetek na sosie borówkowym.
ZUPA: Krem z buraków z rakami i pianką śmietanową (Polska).
DANIE GŁÓWNE: Pierś z kaczki Barbaryjskiej duszona w confit z emulsją truflową, ziemniaki au gratin, miodowy pasternak z gruszką (Francja).
DESER: Tiramisu z sosem kawowym i orzechami w karmelu (Włochy).
BUFET ZIMNY: Sałatka Waldorff (Anglia), Ogórek faszerowany sałatką z chorizo (Hiszpania), Sałatka caprese z awokado (Włochy), Sałatka grecka (Grecja), Szynka Prosciutto di Parma nadziewana pieczoną papryką i mozzarellą z dresingiem bazyliowym (Włochy), Mus z gęsiej wątróbki z pistacjami (Francja), Wędzone polędwiczki z musem z kasztanów (Francja), Terrina z dziczyzny z borowikami i żurawiną (Francja), Carpaccio ze śledzia podane na concasse pomidorowym z ziemniakami (Norwegia), Mus z pstrąga tęczowego z pesto słonecznikowym (Włochy), Roladka z halibuta z wędzonym węgorzem (Polska), Oliwki i marynaty (Hiszpania).
BUFET GORĄCY: Beef Strogonoff (Rosja), Pieczony udziec jagnięcy duszony w piwie z czosnkiem i bakłażanem (Niemcy), Grilowany kurczak w sosie toskańskim (Włochy), Pikantna wieprzowina z chilli i pomidorami (Hiszpania), Pieczony turbot z oliwą czosnkową i krewetkami (Norwegia), Pieczony łosoś w soli morskiej (Szwecja), Risotto z owocami morza (Włochy), Quiche lorraine (Francja), Chrupiące placki ziemniaczane z dynią (Polska), Gnocchi z oliwą i parmezanem (Włochy), Ziemniaki Boulangere (Francja).
BUFET DESEROWY: Czekoladowe parfait (Francja), Sękacz z musem waniliowo-makowym (Polska), Krem karmel (Francja).
OPEN BAR czyli TRUNKOWE PODNOSZENIE CIĘŻARÓW
Wódka Wyborowa (Polska), Ballantine's Whisky (Szkocja), Martini Dry (Włochy), Campari (Włochy), Wino Salvalai białe i czerwone (Włochy), Rum Golden (Polska), Brandy Stock 84 V.S.O.P. (Włochy), Piwo Carlsberg (Dania), Soki: pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, Nektar czarna porzeczka, Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Schweppes, 7up, Woda gazowana i niegazowana.
O północy butelka włoskiego wina musującego Gran Cinzano dla pary
Zależnie od "kondycji" uczestnikom proponujemy wejściówki w trzech cenach:
CENA ZŁOTA - 550,- zł /osoba *
obejmuje: Sylwestrową Kolację w formie serwowanej, bufety, open bary, nocleg, Noworoczny Brunch, parking.
CENA SREBRNA - 390,- zł /osoba *
obejmuje: Sylwestrową Kolację w formie serwowanej, bufety, open bary.
CENA BRĄZOWA - 330,- zł /osoba *
obejmuje: Sylwestrową Kolację w formie bufetu w Klubie WENECJA, bufety, open bary.
* Jeśli przekonacie znajomych do wspólnego spędzenia Sylwestrowej Nocy w naszym hotelu - obniżymy ceny.
Dla uczestników Mistrzostw specjalna cena pokoju dwuosobowego:
- z Noworocznym Brunchem - 290 zł
- bez Noworocznego Brunchu - 160 zł
Szczegółowe informacje i rezerwacja biletów:
+48 58 667 77 77, + 48 58 667 51 88, e-mail: hotel@nadmorski.pl