Zapraszamy na wyjątkową, roztańczoną noc, pełną blasku, dobrego stylu, wykwintnych potraw i światowej sławy przebojów z kilku dekad.
W tę noc cała sala tańczy z nami!
W ofercie:
- Wykwintna kolacja serwowana
- Bufet od godz. 22.00
- Open bar alkoholi i napoi
- Oprawa muzyczna / DJ
Cena: 500 zł/osoba
Menu
Przystawka:
Carpaccio z jelenia oprószone owczym serem, podane z kawiorem z oliwy truflowej
Zupa:
Wykwintne consommé z pieczonej kaczki z aromatem czarnych trufli i kluseczkami rozmarynowymi
Danie główne:
Pieczony udziec barani nadziewany kasztanami ułożony na musie z topinamburu, podany z karmelizowaną kapustą
Lub
Filet z Barramundi w sosie szafranowym podany na duszonych warzywach w wytrawnym winie.
Deser:
Krucha beza podana z truskawkami i sosem waniliowo- kawowym
Open bar:
Wino białe i czerwone * Wódka * Piwo * Whisky * Gin * Martini * Napoje bezalkoholowe i gorące
*************
Kieliszek wina musującego Cava o północy
Bufet od godz. 22.00:
Bufet zimny:
Terina z pstrąga potokowego z pistacjami na musie z kopru włoskiego
Łosoś marynowany w soli morskiej i Brandy z pestkami granatu
Koktajl z krewetek tygrysich z awokado i dressingiem z cytrusów
Sałata z pieczonych pomidorków cherry z serem Pecorino skropiona sosem z czarnego bzu
Sałata z pieczonym półgęskiem z flambirowanymi owocami pigwy
Rostbef pieczony w łamanym pieprzu podany z gruszkami marynowanymi w likierze Goldwasser
Terina z zająca pieczona w owocach jarzębiny i listkach rozmarynu
Mleczna cielęcina gotowana w białym winie podana z sosem anchovy
Półmis tradycyjnych mięs pieczonych z marynatami
Dania gorące:
Sandacz zapiekany z musem borowikowym
Duszona pierś z gęsi w sosie śliwkowym
Kaszotto z szalotkami gotowanymi w białym winie
Pieczone warzywa
Danie serwowane w nocy:
Indyki wędzone na ciepło nadziane ryżem ze śliwkami i morelami
Desery:
Crème caramel
Mus z czekolady z nutą chilli
Ciasteczka koktajlowe à la panna cotta
Carpacio z pieczonego ananasa skropione sosem kardamonowym
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904/845, restauracja@hotelrezydent.com.pl
W tę noc cała sala tańczy z nami!
W ofercie:
- Wykwintna kolacja serwowana
- Bufet od godz. 22.00
- Open bar alkoholi i napoi
- Oprawa muzyczna / DJ
Cena: 500 zł/osoba
Menu
Przystawka:
Carpaccio z jelenia oprószone owczym serem, podane z kawiorem z oliwy truflowej
Zupa:
Wykwintne consommé z pieczonej kaczki z aromatem czarnych trufli i kluseczkami rozmarynowymi
Danie główne:
Pieczony udziec barani nadziewany kasztanami ułożony na musie z topinamburu, podany z karmelizowaną kapustą
Lub
Filet z Barramundi w sosie szafranowym podany na duszonych warzywach w wytrawnym winie.
Deser:
Krucha beza podana z truskawkami i sosem waniliowo- kawowym
Open bar:
Wino białe i czerwone * Wódka * Piwo * Whisky * Gin * Martini * Napoje bezalkoholowe i gorące
*************
Kieliszek wina musującego Cava o północy
Bufet od godz. 22.00:
Bufet zimny:
Terina z pstrąga potokowego z pistacjami na musie z kopru włoskiego
Łosoś marynowany w soli morskiej i Brandy z pestkami granatu
Koktajl z krewetek tygrysich z awokado i dressingiem z cytrusów
Sałata z pieczonych pomidorków cherry z serem Pecorino skropiona sosem z czarnego bzu
Sałata z pieczonym półgęskiem z flambirowanymi owocami pigwy
Rostbef pieczony w łamanym pieprzu podany z gruszkami marynowanymi w likierze Goldwasser
Terina z zająca pieczona w owocach jarzębiny i listkach rozmarynu
Mleczna cielęcina gotowana w białym winie podana z sosem anchovy
Półmis tradycyjnych mięs pieczonych z marynatami
Dania gorące:
Sandacz zapiekany z musem borowikowym
Duszona pierś z gęsi w sosie śliwkowym
Kaszotto z szalotkami gotowanymi w białym winie
Pieczone warzywa
Danie serwowane w nocy:
Indyki wędzone na ciepło nadziane ryżem ze śliwkami i morelami
Desery:
Crème caramel
Mus z czekolady z nutą chilli
Ciasteczka koktajlowe à la panna cotta
Carpacio z pieczonego ananasa skropione sosem kardamonowym
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904/845, restauracja@hotelrezydent.com.pl