Każdy wie, że Sylwester w Trójmieście to niezapomniane przeżycie. Tłum rozbawionych ludzi na ulicy Długiej, fajerwerki i moc atrakcji, które przygotowują co roku władze miasta to gwarancja wspaniałej zabawy. Początek wieczoru rozpoczną Państwo w naszej restauracji wyśmienitą, sylwestrową kolacją, aby pełni humoru i energii ruszyć "na miasto", godnie pożegnać rok 2014 i hucznie powitać 2015!
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
SYLWESTROWE MENU
PROPOZYCJA I
* Przystawka:
Marynowany w limonkach i różowym pieprzu tatar z łososia na korzennym
pumperniklu z oliwkami kaparami i mango
* Zupa:
Pachnący lasem aksamitny krem z borowików serwowany z ziołowymi
grzankami
* Danie główne:
Nadziewana zielonymi szparagami grillowana roladka z kurczaka z dzikim
ryżem i maślanym sosem szafranowym
* Deser:
Krucha tarta z kremem cytrynowym podawana z lodami waniliowymi i sosem
malinowym
* Napoje:
Kawa, herbata, lampka szampana
Cena 120 zł/ os.
PROPOZYCJA II
* Przystawka:
Klasyczne Carpaccio wołowe na listkach młodej rukoli z oliwą truflową i
kaparami
* Zupa:
Pachnąca ziołami prowansalska zupa z ryb morskich
* Danie główne:
Duszone z bakaliami filety kacze serwowane na konfiturze z czerwonej
kapusty z dodatkiem koperkowego puree ziemniaczanego
* Deser:
Orzeźwiający sorbet cytrynowy skąpany w likierze miętowym
* Napoje :
Kawa, herbata, lampka szampana
Cena 150 zł/ os.
Rezerwacja stolików
pod numerem telefonu 58 304 77 25
lub adresem e-mail: restauracja@hotelbonum.pl
PROPOZYCJA I
* Przystawka:
Marynowany w limonkach i różowym pieprzu tatar z łososia na korzennym
pumperniklu z oliwkami kaparami i mango
* Zupa:
Pachnący lasem aksamitny krem z borowików serwowany z ziołowymi
grzankami
* Danie główne:
Nadziewana zielonymi szparagami grillowana roladka z kurczaka z dzikim
ryżem i maślanym sosem szafranowym
* Deser:
Krucha tarta z kremem cytrynowym podawana z lodami waniliowymi i sosem
malinowym
* Napoje:
Kawa, herbata, lampka szampana
Cena 120 zł/ os.
PROPOZYCJA II
* Przystawka:
Klasyczne Carpaccio wołowe na listkach młodej rukoli z oliwą truflową i
kaparami
* Zupa:
Pachnąca ziołami prowansalska zupa z ryb morskich
* Danie główne:
Duszone z bakaliami filety kacze serwowane na konfiturze z czerwonej
kapusty z dodatkiem koperkowego puree ziemniaczanego
* Deser:
Orzeźwiający sorbet cytrynowy skąpany w likierze miętowym
* Napoje :
Kawa, herbata, lampka szampana
Cena 150 zł/ os.
Rezerwacja stolików
pod numerem telefonu 58 304 77 25
lub adresem e-mail: restauracja@hotelbonum.pl