MENU
Przystawka / Appetizer
Pâté z królika z wędzoną nutą podane z filetowaną pomarańczą
i dressingiem żurawinowym
Smoked rabbit pâté served with pared orange and cranberry dressing
Zupa / Soup
Prowansalski krem z pieczonej papryki podany z łezką śmietany i grzankami ziołowymi
Provencal cream of paprika served with cream and croutons
Danie główne / Main Course
Eskalopki z polędwicy wołowej marynowane orzechami i ziołami podane z sosem z zielonego pieprzu, grillowanymi warzywami i ziemniakami pieczonymi z boczkiem i śmietaną
Sirloin medallions marinated In walnuts and herbs served with grilled vegetables and au gratin potatoes
Lub / or
Polędwiczka z dorsza pieczona z pieprzem pomarańczowym polana sosem z zielonych szparagów, serwowana z grillowaną cukinią i pomidorowym risotto
Cod baked with Orange pepper served with Green asparagus sauce, grilled zuccini and tomatoe risotto
Deser / Dessert
Suflet orzechowo - czekoladowy z gorącą duszą podany z sosem piernikowym
Chocolate - walnut souffle with "hot soul" served with ginger cake sauce
Napoje / Drinks
Wino hiszpańskie Castillo De Olaya 0,25l/os
Spanish vine Castillo De Olaya 0,25l/os
Woda mineralna podawana w karafkach, serwowana z cytryną i miętą 0,25l/os
Mineral water served with peppermint leafs and lemon 0,25l/pp
Kieliszek wina musującego o północy
Flute of sparkling wine
Rezerwacje:
Galeria 63 Restaurant & Club
www.galeria63.pl
info@galeria63.pl
tel. 58 342 88 88
mob. 601 642 858