Szalona, mroźna Noc
Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę,
przenosząc Państwa w klimaty jak z Baśni.
Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i
obfite bufety do samego rana.
Bogate Open Bary - czyli różnorodne alkohole,
drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu
oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana
na stoły dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z muzyką
w rytmach lat 80, 90 oraz muzyką współczesną
Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
Turniej gry w kręgle w Bowling Club
Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00.
Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 340zł /osoba wraz z open barem*
* Przy grupach od 6 osób: cena 315 zł
Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym
Brunchem Noworocznym do godz. 14.00 - 235zł / doba
Menu z Krainy Lodów
Dania serwowane
Przystawka
Marynowany comber z jelenia podany z porzeczkowym culis, kiełkami groszku, marynowanym buraczkiem i rozmarynowym szronem
Zupa
Krem ze salsefi podana z ikrą łososia i nasionami czarnuszki
Danie Główne
Udko z kaczki kompresowane w malinach z dynią au gratin, groszkiem cukrowym, marchewką truflową i pomarańczową gołoledzią.
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
Open Bary - bez limitu!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry,
Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata. O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.
Bufet zimny
Łosoś gravlax z mroźnej Alaski
Tatar z tuńczyka z piklami i kaparami
Śledzie skandynawskie w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka z grillowaną pulardą, owocami, serem Haloumi, prażonymi orzechami w cytrusowej emulsji
Kompozycja grillowanych warzyw w glazurze sojowej z dodatkiem szynki prosciutto.
Sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
Pieczone roladki z kurczaka z morelami na galaretce z mleka kokosowego
Płatki z indyka marynowane w hot curry
Parfait z gęsich wątróbek
Schab aromatyzowany wiśniowym dymem
Polędwica w lodowej glazurze
Pasztet z dzika z żurawiną
Marynowane pikle, oliwki , suszone pomidory
Masło , pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Bufet gorący
Pieczony antrykot podany na boczniakach z dymką i zielonym groszkiem
Fileciki z kurczaka w aromacie arabskich przypraw z ryżem jaśminowym
Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
www.hotton.pl
Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę,
przenosząc Państwa w klimaty jak z Baśni.
Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i
obfite bufety do samego rana.
Bogate Open Bary - czyli różnorodne alkohole,
drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu
oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana
na stoły dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z muzyką
w rytmach lat 80, 90 oraz muzyką współczesną
Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
Turniej gry w kręgle w Bowling Club
Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00.
Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 340zł /osoba wraz z open barem*
* Przy grupach od 6 osób: cena 315 zł
Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym
Brunchem Noworocznym do godz. 14.00 - 235zł / doba
Menu z Krainy Lodów
Dania serwowane
Przystawka
Marynowany comber z jelenia podany z porzeczkowym culis, kiełkami groszku, marynowanym buraczkiem i rozmarynowym szronem
Zupa
Krem ze salsefi podana z ikrą łososia i nasionami czarnuszki
Danie Główne
Udko z kaczki kompresowane w malinach z dynią au gratin, groszkiem cukrowym, marchewką truflową i pomarańczową gołoledzią.
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
Open Bary - bez limitu!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry,
Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata. O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.
Bufet zimny
Łosoś gravlax z mroźnej Alaski
Tatar z tuńczyka z piklami i kaparami
Śledzie skandynawskie w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka z grillowaną pulardą, owocami, serem Haloumi, prażonymi orzechami w cytrusowej emulsji
Kompozycja grillowanych warzyw w glazurze sojowej z dodatkiem szynki prosciutto.
Sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
Pieczone roladki z kurczaka z morelami na galaretce z mleka kokosowego
Płatki z indyka marynowane w hot curry
Parfait z gęsich wątróbek
Schab aromatyzowany wiśniowym dymem
Polędwica w lodowej glazurze
Pasztet z dzika z żurawiną
Marynowane pikle, oliwki , suszone pomidory
Masło , pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Bufet gorący
Pieczony antrykot podany na boczniakach z dymką i zielonym groszkiem
Fileciki z kurczaka w aromacie arabskich przypraw z ryżem jaśminowym
Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
www.hotton.pl