Bal Sylwestrowy w Sali Columbus
Wyborne dania będące popisem kulinarnego kunsztu Szefa Kuchni Krystiana Szidel, słodkości Mistrza Cukierni Andrzeja Frelaka, wspaniała muzyka Jenny Galt Band i elegancja wnętrz Hotelu Sheraton w Sopocie gwarantują niezapomnianą Sylwestrową zabawę!
Bogaty Sylwestrowy Bufet pełen zimnych i gorących dań kuchni międzynarodowej zapewni wyjątkową Sywlestrową ucztę!
Na początek m. in.:
Małże Nowozelandzkie z pikantną salsą meksykańską
Terina z ryb bałtyckich z dresingiem z kumkwata
Crème brulee z foie grass i galaretką z wina
Galaretki z pomidorami suszonymi i mozzarellą
Wózek domowych mięs wędzonych z sosem żurawinowym, konfiturą z płatków róży
Stacja live cooking proponuje różnorodne dania główne, wśród których znjadują się m. in.
Makaron udon z owocami morza i sosem ostrygowym
Sezonowany polski rostbef pieczony
Udziec wieprzowy z sosem żurawinowym i sosem grevy
Gorące główne dania wzbogacą również aromatyczne zupy oraz inne dania, m. in.:
Baby kurczak w sosie z czerwonego curry z mango, jaśminowy ryż
Sea food stew z trawą cytrynową z liśćmi limonki
Lasagne ze warzywami grillowanymi i serem pleśniowym
Słodka odsłona wieczoru to między innymi:
Creme Brule mango
Tarta czekoladowa z malinami
Tarta Creme Brule z trawą cytrynową
Tort z gorzkiej czekolady z musem porzeczkowym
Fontanna z białej i gorzkiej czekolady z owocami
Stacja z naleśnikami i gofry z dodatkami
Wózek serów kaszubskich
W cenę wliczony jest pełen pakiet napojów:
Wódka Wyborowa
Wino Białe Finca Beltran Chenin-Chardonnay
Wino Czerwone Finca Beltran Tempranillo-Bonarda
Whisky Ballantines
Soki, Napoje gazowane, Woda, Kawa, Herbat
Drink Powitalny oraz kieliszek wina musującego o północy
650 PLN/ osoby
Sala Columbus
31 grudnia 2016
19.00 - do samego rana!
W celu uzyskania dodatkowych informacji, prosimy o kontakt pod numerem tel. 58 767 1777 lub email: sylwester.sopot@sheraton.com
Wyborne dania będące popisem kulinarnego kunsztu Szefa Kuchni Krystiana Szidel, słodkości Mistrza Cukierni Andrzeja Frelaka, wspaniała muzyka Jenny Galt Band i elegancja wnętrz Hotelu Sheraton w Sopocie gwarantują niezapomnianą Sylwestrową zabawę!
Bogaty Sylwestrowy Bufet pełen zimnych i gorących dań kuchni międzynarodowej zapewni wyjątkową Sywlestrową ucztę!
Na początek m. in.:
Małże Nowozelandzkie z pikantną salsą meksykańską
Terina z ryb bałtyckich z dresingiem z kumkwata
Crème brulee z foie grass i galaretką z wina
Galaretki z pomidorami suszonymi i mozzarellą
Wózek domowych mięs wędzonych z sosem żurawinowym, konfiturą z płatków róży
Stacja live cooking proponuje różnorodne dania główne, wśród których znjadują się m. in.
Makaron udon z owocami morza i sosem ostrygowym
Sezonowany polski rostbef pieczony
Udziec wieprzowy z sosem żurawinowym i sosem grevy
Gorące główne dania wzbogacą również aromatyczne zupy oraz inne dania, m. in.:
Baby kurczak w sosie z czerwonego curry z mango, jaśminowy ryż
Sea food stew z trawą cytrynową z liśćmi limonki
Lasagne ze warzywami grillowanymi i serem pleśniowym
Słodka odsłona wieczoru to między innymi:
Creme Brule mango
Tarta czekoladowa z malinami
Tarta Creme Brule z trawą cytrynową
Tort z gorzkiej czekolady z musem porzeczkowym
Fontanna z białej i gorzkiej czekolady z owocami
Stacja z naleśnikami i gofry z dodatkami
Wózek serów kaszubskich
W cenę wliczony jest pełen pakiet napojów:
Wódka Wyborowa
Wino Białe Finca Beltran Chenin-Chardonnay
Wino Czerwone Finca Beltran Tempranillo-Bonarda
Whisky Ballantines
Soki, Napoje gazowane, Woda, Kawa, Herbat
Drink Powitalny oraz kieliszek wina musującego o północy
650 PLN/ osoby
Sala Columbus
31 grudnia 2016
19.00 - do samego rana!
W celu uzyskania dodatkowych informacji, prosimy o kontakt pod numerem tel. 58 767 1777 lub email: sylwester.sopot@sheraton.com