Menu balu sylwestrowego w hotelu Dal 2016/2017
Czas trwania: 20.00 - 04.00
Dania serwowane do stołu
O szampańską zabawę zadba DJ Sławek Bieniek
DANIE GŁÓWNE
Piersi z kaczki w sosie żurawinowym podane na carpaccio z buraczków
w towarzystwie ziemniaczków w koszulkach
DESER
Kule paryskie
Ciasta mieszane
PRZEKĄSKI ZIMNE
Piramidki z pstrąga
Schab z borowikami
Roladki "dalmatyńczyk"
Śledź na dwa sposoby
Pasztet domowy
Pieczyste z indyka
Sałatka góralska (mix sałat, grillowany oscypek, boczek, żurawina, pestki dyni)
Jajko na sałatce jarzynowej
Marynaty (konserwowe pieczarki, papryka, ogórek)
Pieczywo
Masło
DANIE NA CIEPŁO
Strogonow z pieczywem
NAPOJE
Kawa z ekspresu, herbata bez ograniczeń
250 ml wódki czystej/osoba
0,7 l wina musującego dla 4 osób
0,5 l napoju bez gazu /osoba
Koszt : 260,00 zł brutto/osoba
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania imprezy najpóźniej 7 dni przed planowanym balem w przypadku nie zebrania odpowiedniej ilości osób