Serdecznie zapraszamy na ekskluzywny Bal Sylwestrowy 2011/12 w Villa AntoninA "Francuski Wersal"
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
*wykwintne francuskie menu
*oprawa muzyczna w wykonaniu zespołu muzycznego "OSCAR"
*Open Bar- napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie
*Pokaz sztucznych ogni
*Szampańska zabawa do białego rana
*Fontanna Czekoladowa
Menu
Serwowane przez kelnerów
Przystawka
Saumon Mariné- Rózyczki z marynowanego w soli morskiej i świeżych ziołach łososia z dodatkiem antipasti z cukinii
Zupa
Créme de champignons-krem z borowików z lanymi kluseczkami i łezką żubrówki
Danie główne
Canard a'la Marie-Antoinette -Pierś z kaczki a'la Maria Antonina
Deser
Créme brûlée- Krem brulee z karmelizowanym cukrem brązowym z dodatkiem owoców tropikalnych
Bufet gorący i zimny
Pieczony w całości pomarańczowo- marchewkowy łosoś
Terrina z sandacza aromatyzowana rodzynkami
Płatki marynowanego w morskiej bryzie łososia z kaparowo- truflowo oliwą
Marynowana w miodzie i wiinym occie duszona karkówka z dzika na kurkowym łożu
Płyta pieczonych zimnych mięs i pasztetów
Deska dojrzałych francuskich serów
Duszone w ziołach i czosnku mule Bouchan
Tymbaliki z mięs mieszanych
Mix Antipaste
Sałatki
Sałatka z młodych ziemniaczków w aromacie bekonu i czerwonej cebulki
Bukiet sałat z rucolli z dodatkiem mozarelli
Po Północy
Pikantna zuba gulaszowa z dodatkiem rzymskiego kminu i świeżej kolendry i francuską bagietką
Tradycyjne pieczone w całości prosię z myśliwskim sosem
Patera ciast
Zimne sosy, pieczywa
*oprawa muzyczna w wykonaniu zespołu muzycznego "OSCAR"
*Open Bar- napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie
*Pokaz sztucznych ogni
*Szampańska zabawa do białego rana
*Fontanna Czekoladowa
Menu
Serwowane przez kelnerów
Przystawka
Saumon Mariné- Rózyczki z marynowanego w soli morskiej i świeżych ziołach łososia z dodatkiem antipasti z cukinii
Zupa
Créme de champignons-krem z borowików z lanymi kluseczkami i łezką żubrówki
Danie główne
Canard a'la Marie-Antoinette -Pierś z kaczki a'la Maria Antonina
Deser
Créme brûlée- Krem brulee z karmelizowanym cukrem brązowym z dodatkiem owoców tropikalnych
Bufet gorący i zimny
Pieczony w całości pomarańczowo- marchewkowy łosoś
Terrina z sandacza aromatyzowana rodzynkami
Płatki marynowanego w morskiej bryzie łososia z kaparowo- truflowo oliwą
Marynowana w miodzie i wiinym occie duszona karkówka z dzika na kurkowym łożu
Płyta pieczonych zimnych mięs i pasztetów
Deska dojrzałych francuskich serów
Duszone w ziołach i czosnku mule Bouchan
Tymbaliki z mięs mieszanych
Mix Antipaste
Sałatki
Sałatka z młodych ziemniaczków w aromacie bekonu i czerwonej cebulki
Bukiet sałat z rucolli z dodatkiem mozarelli
Po Północy
Pikantna zuba gulaszowa z dodatkiem rzymskiego kminu i świeżej kolendry i francuską bagietką
Tradycyjne pieczone w całości prosię z myśliwskim sosem
Patera ciast
Zimne sosy, pieczywa