Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
Bal Sylwestrowy 2016/2017
Start godz: 20.00
Menu
(kolacja serwowana)
Przystawka:
Seviche z grzybów leśnych
Zupa:
Krem ze szparagów z wędzoną krewetką
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w panierce z pieprzu młotkowanego, podana na puree pietruszkowym z sosem bordelaise
Deser:
Czekoladowe moelleux
Bufet zimny:
Rolada z indyka nadziewana wiśniami z dodatkiem sosu z kiwi oraz mascarpone
Mięsa pieczone na sposób kaszubski
Marynowany rozbef w winie i miodzie podany z segmentami cytryny
Pstrąg tęczowy nadziewany musem z soli i szyjek rakowych
Rolada z kurczaka na ostro aromatyzowana świeżą kolendrą i krewetką
Kaczka faszerowana na sposób staropolski
Sałatka włoskie smaki
Sałatka z kurczakiem, pancettą i pistacjami muśnięta sosem musztardowym
Sałatka grecka
Bufet "słodki kąsek"
Ciasta domowe
Słodkie babeczki
Owoce filetowane
Gorący akcent:
Płonące szaszłyki po zbójnicku
Kulminacja wieczoru:
Pieczone, podwędzane prosię serwowane z sosem własnym oraz pieczonymi ziemniaczkami
Nad ranem:
Barszcz czysty z kiszonych buraków
Napoje:
(serwowane bez ograniczeń)
Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana, woda gazowana
Pepsi, tonic, 7 up
Alkohol
(serwowany bez ograniczeń)
Wódka, whisky, wino, gin
Cena zaproszenia: 350 zł/os
Dla grup co najmniej 10-osobowych zniżka 50zł/para
Więcej pod numerem tel.: 789 276 735
Płatność, wybór miejsc i odbiór zaproszeń bezpośrednio w Restauracji Pałacu w Leźnie.
Po zabawie zapraszamy Państwa na wypoczynek do naszych komfortowych pokoi.
Specjalna cena na noclegi od 30.12.2016 roku do 02.01.2017 roku:
pokój dwuosobowy - 200 zł/ doba ze śniadaniem
apartament dwuosobowy - 300 zł/ doba ze śniadaniem
Rezerwacji można dokonywać tel. pod numerem: 58/523 20 90,
lub mailowo: recepcja@ug.edu.pl
Start godz: 20.00
Menu
(kolacja serwowana)
Przystawka:
Seviche z grzybów leśnych
Zupa:
Krem ze szparagów z wędzoną krewetką
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w panierce z pieprzu młotkowanego, podana na puree pietruszkowym z sosem bordelaise
Deser:
Czekoladowe moelleux
Bufet zimny:
Rolada z indyka nadziewana wiśniami z dodatkiem sosu z kiwi oraz mascarpone
Mięsa pieczone na sposób kaszubski
Marynowany rozbef w winie i miodzie podany z segmentami cytryny
Pstrąg tęczowy nadziewany musem z soli i szyjek rakowych
Rolada z kurczaka na ostro aromatyzowana świeżą kolendrą i krewetką
Kaczka faszerowana na sposób staropolski
Sałatka włoskie smaki
Sałatka z kurczakiem, pancettą i pistacjami muśnięta sosem musztardowym
Sałatka grecka
Bufet "słodki kąsek"
Ciasta domowe
Słodkie babeczki
Owoce filetowane
Gorący akcent:
Płonące szaszłyki po zbójnicku
Kulminacja wieczoru:
Pieczone, podwędzane prosię serwowane z sosem własnym oraz pieczonymi ziemniaczkami
Nad ranem:
Barszcz czysty z kiszonych buraków
Napoje:
(serwowane bez ograniczeń)
Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana, woda gazowana
Pepsi, tonic, 7 up
Alkohol
(serwowany bez ograniczeń)
Wódka, whisky, wino, gin
Cena zaproszenia: 350 zł/os
Dla grup co najmniej 10-osobowych zniżka 50zł/para
Więcej pod numerem tel.: 789 276 735
Płatność, wybór miejsc i odbiór zaproszeń bezpośrednio w Restauracji Pałacu w Leźnie.
Po zabawie zapraszamy Państwa na wypoczynek do naszych komfortowych pokoi.
Specjalna cena na noclegi od 30.12.2016 roku do 02.01.2017 roku:
pokój dwuosobowy - 200 zł/ doba ze śniadaniem
apartament dwuosobowy - 300 zł/ doba ze śniadaniem
Rezerwacji można dokonywać tel. pod numerem: 58/523 20 90,
lub mailowo: recepcja@ug.edu.pl