HOTEL RENUSZ *** ma zaszczyt zaprosić na niezapomniany i wyjątkowy Bal Sylwestrowy ! 2014/2015
Tej nocy będzie czekać na Państwa gorąca atmosfera o którą zadba profesjonalny DJ PABLO Przygotujemy wyśmienite, sylwestrowe menu oraz widowiskowy pokaz sztucznych ogni ! NOCLEG I NOWOROCZNE ŚNIADANIE !
Koszt balu 210,- od osoby
Koszt balu z noclegiem
śniadaniem 350,- od osoby
informacja i rezerwacja w recepcji hotelowej
tel. 58 308-07-86 e. renusz@renusz.com.pl
MENU SYLWESTROWE
Hotelu Renusz 2014/2015
Zupa:
Krem z pomidorów z ziołowymi grzankami
Danie główne:
Schab pieczony, marynowany w ziołach, podany na sosie z leśnych grzybów, ziemniaki,
bukiet surówek.
Zimne zakąski:
Tatar z łososia marynowanego z kaparami
Matias w oleju z papryczką i grzybkami marynowanymi
Indyk faszerowany po staropolsku
Schab z puszystym chrzanem
Wykwintny pasztet z sosem żurawinowym
Wędliny wędzone w wędzarni: szynka, schab, kiełbasa
Sałatka brokułowa
Sałatka szefa kuchni
Marynaty
Dania gorące:
Beef Strogonow
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bufet deserowy:
Sernik
Szarlotka
Torciki kremowe
Napoje:
Kawa, herbata
Napoje 2 butelki 0,2l osoba
Alkohol:
Wódka biała 0,5l/para
Wino musujące 0,7l/butelka/6 osób
Koszt balu z noclegiem
śniadaniem 350,- od osoby
informacja i rezerwacja w recepcji hotelowej
tel. 58 308-07-86 e. renusz@renusz.com.pl
MENU SYLWESTROWE
Hotelu Renusz 2014/2015
Zupa:
Krem z pomidorów z ziołowymi grzankami
Danie główne:
Schab pieczony, marynowany w ziołach, podany na sosie z leśnych grzybów, ziemniaki,
bukiet surówek.
Zimne zakąski:
Tatar z łososia marynowanego z kaparami
Matias w oleju z papryczką i grzybkami marynowanymi
Indyk faszerowany po staropolsku
Schab z puszystym chrzanem
Wykwintny pasztet z sosem żurawinowym
Wędliny wędzone w wędzarni: szynka, schab, kiełbasa
Sałatka brokułowa
Sałatka szefa kuchni
Marynaty
Dania gorące:
Beef Strogonow
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bufet deserowy:
Sernik
Szarlotka
Torciki kremowe
Napoje:
Kawa, herbata
Napoje 2 butelki 0,2l osoba
Alkohol:
Wódka biała 0,5l/para
Wino musujące 0,7l/butelka/6 osób